Mercat del Ram i Setmana Santa

Amb motiu del Mercat del Ram de Vic, que enguany se celebra els dies 22, 23 i 24 de març, us proposem diverses activitats:

TALLER DE MONEDERS BESTIALS

Construeix el teu propi moneder de pell en forma d’animal utilitzant tècniques com la costura. Ens trobareu a la Mostra de Turisme d’Osona, al Passeig de Vic.

Dissabte 23 de març, a les 12 h i a les 16 h
Per a famílies amb infants majors de 3 anys
Preu: gratuït


LES ADOBERIES DE VIC I L’ORIGEN DE LES COL·LECCIONS DEL MAP

Visita en format tastet. Després de veure un recull fotogràfic amb el qual descobrirem la història de les adoberies de Vic i el procés de treball de la pell, farem un breu recorregut comentat per conèixer l’origen del nostre Museu i fixar-nos en la gran riquesa artística dels objectes que hi conservem.

Dissabtes i diumenges de març, a les 12 h
Preu: gratuït


DECORACIÓ DE PALMES I PALMONS

Activitat on podreu fer petites manualitats per decorar les vostres palmes i palmons.

Dimarts 26 de març, a les 10:30 h
Preu: 4€ per nen/a (acompanyants gratuït)


LA PASSIÓ A LA PELL. LA MORT DE JESÚS A TRAVÉS D’OBRES DESCONEGUDES

Aprofitant el relat de la Passió de Jesús, en el marc de la Setmana Santa, des del MAP proposem una visita per descobrir “altres peces”. Peces que normalment no s’expliquen en les nostres visites. Parlarem del relat bíblic, però també d’iconografia i fins i tot de tècniques de decoració de pell.

Dimarts 26 de març, a les 16:30 h
Preu: gratuït


FEM TEATRE D’OMBRES

Activitat familiar on descobrirem els secrets del teatre d’ombres tailandès, turc i xinès. L’activitat consistirà en un recorregut comentat seguit d’un taller on els més petits podran elaborar les seves figures d’ombres amb les que, al final, faran el seu propi espectacle teatral.

Dimecres 27 de març, a les 10:30 h
Preu: 4€ per nen/a (acompanyants gratuït)


LA PELL DEL MÓN

Viatjarem per tot el món per recuperar els objectes que la Kekacauan ha perdut per culpa d’un malvat bruixot. Petits i grans ens haurem de convertir en autèntics aventurers per trobar-los tots! Ens ajudeu?

Dimecres 27 de març, a les 16:30 h
Preu: 4€ per nen/a (acompanyants gratuït)


ELS ANIMALS D’EN QUEL

En Quel, el gegant del nostre museu, ha perdut tots els animals de la seva granja mentre treballava. Nosaltres, acompanyats d’un educador, ens convertim en autèntics exploradors per descobrir, a través de pistes i endevinalles, en quins objectes del museu s’han amagat.

Dijous 28 de març, a les 10:30 h
Preu: 4€ per nen/a (acompanyants gratuït)


EL GUADAMASSIL

Aquesta visita en format tastet proposa un recorregut per diferents obres del museu que ens permetrà conèixer l’origen i evolució de la tècnica del guadamassil al llarg de la història i descobrir les seves diferents aplicacions.

Dijous 28 de març, a les 16:30 h, i divendres 29 de març, a les 11:30 h
Preu: gratuït


Trobareu més informació a la nostra agenda d’activitats.

S’aconsella reserva prèvia a totes les activitats: info@museuartpellvic.cat – 93.8833279