Família i lleure

El museu us convida al llarg de l’any a participar en família en les diverses activitats programades.

Trobareu activitats de tota mena, educatives i lúdiques que a través d’un educador o de manera autònoma us aproparan a la col·lecció del museu per a poder desenvolupar els diferents sentits, explorar i manipular nous materials i aprendre a través de les propostes que oferim.

Teatre d’ombres
Descobrim els secrets del teatre d’ombres tailandès, turc i xinès amb un petit recorregut pel museu seguit d’un taller on els més petits elaboren les seves figures d’ombres amb les quals, al final, creem el nostre propi espectacle teatral.

Els animals d’en Quel
En Quel, el gegant del nostre museu, ha perdut tots els animals de la seva granja mentre treballava. Nosaltres, acompanyats d’un educador, ens convertim en autèntics exploradors per descobrir, a través de pistes i endevinalles, en quins objectes del museu s’han amagat.

Taller d’ornaments nadalencs
Un taller basat en la manipulació de la pell on els nens i nenes treballen la imaginació per elaborar els ornaments de Nadal. Ens inspirem amb l’art de la pell a través dels objectes de la col·lecció del museu.

Sant Jordi
Veniu a celebrar Sant Jordi al museu! Celebrem la diada de Sant Jordi amb un taller d’artesania pensat per als més petits de la casa. Nens i nenes posen en pràctica tota la seva imaginació i creativitat fent dracs, cavallers, princeses i roses.

Festa Major
Amb motiu de la Festa Major de Vic, programem diverses activitats familiars i visites guiades.

Activitats d’estiu
En els períodes de vacances escolars, el museu programa activitats educatives.

Durant els mesos d’estiu, si sou un grup o un casal, podeu escollir l’activitat que més se us adapti. Feu una ullada a l’apartat d’educació de la nostra web per triar la visita guiada o l’activitat educativa que més us agradi, d’aquesta manera coneixereu el nostre museu des d’una perspectiva més propera i amena.
Esteu al cas de l’agenda i gaudiu del nostre museu de manera lúdica i divertida!