Estiueja al MAP

Aquest estiu, no us perdeu cap de les activitats que hem preparat!

– Tots els dimarts de juliol i agost (a partir del 23 de juliol), a les 16h farem l’activitat familiar Fem teatre d’ombres! Amb aquesta activitat descobrirem els secrets del teatre tailandès, turc i xinès. A més, els més petits podran elaborar la seva figura per a teatre d’ombres amb la que faran el seu propi espectacle teatral.

– El dimarts 16 de juliol, a les 17h, la companyia Cacauet Teatre representarà el conte Les llumetes de Ko Ko Yao, amb titelles de taula i música. Aquesta activitat forma part de la programació del Festival Nits de cinema oriental de Vic.

– El dissabtes 20 de juliol i 10 d’agost, a les 17:30h, els pintors osonencs Josep Vivet i Miquel Pratdesaba faran una visita guiada a la seva exposició temporal ArtiArt.

– El dijous 1 d’agost, a les 20h, com cada any, es farà al nostre museu el pregó de festes del carrer de Gurb. En aquesta ocasió, anirà a càrrec de Núria Ibáñez.

– Els dissabtes d’agost a les 16:30h, farem l’activitat familiar Els animals d’en Quel. A través de pistes i endevinalles haurem de trobar tots els animals que el nostre gegant ha perdut.

Per altra banda, si sou un grup o un casal, podeu escollir l’activitat que més se us adapti. Feu una ullada al següent enllaç per triar la visita guiada o l’activitat educativa que més us agradi, d’aquesta manera coneixereu el nostre museu des d’una perspectiva més propera i amena.

Bon estiu!