Estiueja i refresca’t al MAP

Aquest estiu, no us perdeu cap de les activitats que hem preparat!

– Activitats familiars –

El dissabte 24 de juliol, a les 11:30h, viatjarem per tot el món amb l’activitat familiar La pell del món. Haurem de recuperar els objectes que la Kekacauan ha perdut per culpa d’un malvat bruixot. Serem capaços de trobar-los tots?

– Visites a la col·lecció –

El diumenge 25 de juliol, a les 11:30h, amb la visita Descobrint el museu, descobrirem els orígens la col·lecció i la gran riquesa artística dels seus objectes fets amb pell.

Els dimarts i dijous de juliol, aprofundirem en les col·leccions del museu amb aquest nou format de visita-tastet que consisteix en un recorregut guiat breu, per conèixer a fons la col·lecció d’ombres o la de guadamassils.

– Exposicions temporals –

Fins el 31 d’agost, podeu visitar l’exposició temporal Diorama: records. Xina, 1975. La vigatana Montse Puntí va viatjar per la Xina de la revolució cultural; d’aquell periple s’emportà com a record alguns cartells de l’època. Els veureu exposats en un diorama, recreació simbòlica d’una habitació d’una llar xinesa dels anys 70.

A més, estem treballant en una nova exposició que mostrarà la trajectòria artística del vigatà Eusebi Baucells. S’inaugurarà el proper divendres 23 de juliol, a les 19h. Properament, us en podrem donar més detalls!

Finalment, si sou un grup o un casal, podeu escollir l’activitat que més se us adapti. Feu una ullada al següent enllaç per triar la visita guiada o l’activitat educativa que més us agradi, d’aquesta manera coneixereu el nostre museu des d’una perspectiva més propera i amena.

Bon estiu!