La Insígnia Mestre Artesà 2014

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) organitza una exposició itinerant del concurs que es convoca anualment d’Insígnies de Mestres Artesans. Enguany es mostren les obres presentades i guardonades en l’edició del concurs de 2014.

Aquesta mostra itinerant dóna a conèixer els vuitanta projectes procedents de les escoles catalanes amb cicles superiors de joieria: Llotja, Massana, Arsenal, Art del Treball, Art de Vic, Tarragona i l’Escola JORGC, que han participat en aquesta edició.

Aquest concurs que es convoca cada any ha de servir per crear una col·lecció d’Insígnies Mestre Artesà, actualment ja consta de nou peces: “Trencat Esfèric” de Débora Pereira, “La Fulla” d’Hrafnhildur Kristjansdottir, “El Llapis” de Waina Maria de Souza Almeida, “Llavor d’artesà” de Maria Lanau Franch, “Energia” de Jordi Aparicio Manchado, “Cre-SER” de Maria Vanessa Riccelli De Pascale, “Trajectòria” de Guiu Rovira Carbonès, “Signar” de Laura Paglieri i “Canvi constant” de Carolina Pateiro.

Els guardonats d’aquesta darrera edició han estat el següents:

En primer lloc: “Canvi constant”, de Carolina Pateiro Guirao, de l’Escola Municipal de l’Art Arsenal, el segon premi ha estat per l’obra “Arrugues de l’experiència” d’Eva Mazana Cifuentes de l’Escola Massana, el tercer, quart i cinquè lloc han estat per “El buit” d’Alba Quintana, “Un origen, molts camins” de Blanca Montero León i “Trets d’identitat”, d’Adriana Díaz Higuera.

(Prorrogada fins el 17 de maig)