Mercat del Ram

Amb motiu del Mercat del Ram de Vic, que enguany se celebra els dies 8, 9 i 10 d’abril, us proposem diverses activitats:

 

LA PELL DEL MÓN

Viatjarem per tot el món per recuperar els objectes que la Kekacauan ha perdut per culpa d’un malvat bruixot. Petits i grans ens haurem de convertir en autèntics aventurers per trobar-los tots! Ens ajudeu?

Dissabte 9 d’abril, a les 11:30h

Per a famílies amb infants de 5 a 9 anys

Preu: 4€ per participant. Reserva prèvia

 

INAUGURACIÓ DE LA NOVA EXPOSICIÓ TEMPORAL

“Ser-hi”, de Celso Pereira, és la nova exposició temporal que tindrem al nostre museu fins al 25 de maig, i que mostra unes obres que es relacionen profundament amb la natura, en un procés creatiu vinculat a l’emoció del lloc i la seva evocació.

Inauguració: dissabte 9 d’abril, a les 12h

Entrada lliure.

 

DESCOBRIM EL MUSEU

Visitarem la col·lecció d’arts decoratives aplegada per Andreu Colomer Munmany, que reuneix objectes d’una gran riquesa artística elaborats amb pell. Coneixerem l’origen de la col·lecció, les característiques de les seves peces artístiques i quines tècniques decoratives s’hi apliquen.

Diumenge 10 d’abril, a les 11:30h

Activitat gratuïta amb el preu de l’entrada. Reserva prèvia

LES OMBRES DEL MUSEU

Recorregut comentat de curta durada que permet descobrir alguna de les col·leccions del nostre museu. Amb aquesta visita aprofundirem en la col·lecció de figures per a teatre d’ombres per conèixer quina és la seva història i quins secrets amaguen.

Dissabte 9 d’abril, a les 16:30h

Activitat gratuïta amb el preu de l’entrada. Reserva prèvia