Mercat Medieval de Vic

Un any més, els carrers de la ciutat s’omplen d’història amb el Mercat Medieval de Vic. És per això que, des del Museu, proposem diverses activitats pensades per a tota la família:

Divendres 6 de desembre, a les 16:30h: LA PELL DEL MÓN. Viatjarem per tot el món per recuperar els objectes que la Kekacauan ha perdut per culpa d’un malvat bruixot. Activitat per a famílies amb nens/es de 5 a 9 anys. Preu: 4€ per participant.

Dissabte 7 de desembre, a les 16:30h: ELS ANIMALS D’EN QUEL. Ens convertirem en exploradors per descobrir, a través de pistes i endevinalles, en quins objectes del museu s’han amagat els animals que ha perdut en Quel, el nostre gegant. Activitat per a famílies amb nens/es de 4 a 8 anys. Preu: 4€ per participant.

Dissabte 7 de desembre, a les 17:30h: VISITA GUIADA A L’EXPOSICIÓ TEMPORAL. L’artista David Serra ens conduirà per la seva exposició per transmetre’ns les emocions que l’han portat a crear la seva obra. Activitat gratuïta amb el preu d’entrada a l’exposició (1€).

Diumenge 8 de desembre, a les 11:30h: DESCOBRIM EL MUSEU. Visita guiada a la col·lecció permanent del museu per conèixer de prop l’origen de la col·lecció d’Andreu Colomer Munmany i la gran riquesa artística dels seus objectes. Activitat gratuïta amb el preu d’entrada al museu (3€ l’entrada general).

Trobareu més informació al següent enllaç.

Per a reserves: 93.8833279 / info@museuartpellvic.cat