Refresca’t al MAP!

Aquest estiu, veniu a refrescar-vos al museu! Us hem preparat activitats familiars i visites guiades de diferents formats perquè descobriu tots els detalls que s’amaguen a la nostra col·lecció. Preneu nota:

La pell del món

Amb aquesta activitat familiar viatjarem per tot el món per recuperar els objectes que la Kekacauan ha perdut per culpa d’un malvat bruixot. Petits i grans ens haurem de convertir en autèntics aventurers per trobar-los tots! Ens ajudeu?

Tots els dimecres d’agost, a les 11h. 4€ per participant.

Descobrint el museu

Visitarem l’exposició permanent per conèixer de prop l’origen de la col·lecció d’Andreu Colomer Munmany i la gran riquesa artística dels seus objectes.

Tots els diumenges d’agost, a les 11h. Activitat gratuïta amb l’entrada al museu. 

 

Exposició temporal – Ser arbre, de Josep Morral

Davant les creacions de Josep Morral, se’ns fa patent el valor dels arbres en el fràgil equilibri de la vida. En paraules de l’artista: “L’art és a l’interior de l’arbre. Per les clivelles de l’escorça vessa pintura com si fos saba, i esdevé l’energia que fa moure l’artista. La natura és art en estat pur.” Fins al 28 d’agost. Més informació.

El proper dissabte 6 d’agost, a les 18h, Josep Morral oferirà una visita guiada a la seva exposició per explicar quin és el procés creatiu i els detalls que s’amaguen darrera les seves obres.

Finalment, si sou un grup podeu escollir l’activitat que més se us adapti. Feu una ullada al següent enllaç per triar la visita guiada que més us agradi, d’aquesta manera coneixereu el nostre museu des d’una perspectiva més propera i amena.

Bon estiu!