Refresca’t al MAP!

Aquest estiu, veniu a refrescar-vos al museu! Us hem preparat activitats i visites familiars de diferents formats perquè descobriu tots els detalls que s’amaguen a la nostra col·lecció. Preneu nota:

Fem teatre d’ombres!

Un any més, ens unim al programa d’activitats Més Nits! amb una activitat familiar on descobrirem els secrets del teatre d’ombres tailandès, turc i xinès. L’activitat consistirà en un recorregut comentat seguit d’un taller on els més petits podran elaborar les seves figures d’ombres amb les que, al final, faran el seu propi espectacle teatral.

Dimarts 11 i dijous 13 de juliol, a les 10:30h. 4€ per participant.

Conferència ‘Amb la vista als dits’, a càrrec de Marc Sureda, conservador del MEV.

En aquesta conferència proposem d’aplicar les reflexions articulades en l’exposició «Història de les mans» a obres de la col·lecció medieval del MEV, a fi d’il·lustrar diferents aspectes de la vida i de l’art de l’edat mitjana, així com d’explorar a partir d’això algunes especificitats de la tactilitat medieval.

Dijous 13 de juliol, a les 18:30h. Lloc: Museu de l’Art de la Pell. Entrada lliure.

La pell del món

Amb aquesta activitat familiar viatjarem per tot el món per recuperar els objectes que la Kekacauan ha perdut per culpa d’un malvat bruixot. Petits i grans ens haurem de convertir en autèntics aventurers per trobar-los tots! Ens ajudeu?

Tots els dimecres i divendres d’agost, a les 11h. 4€ per participant.

Tastet: les adoberies de Vic i l’origen de les col·leccions del MAP

Tast de la nova visita guiada que ofereix el nostre museu. Després de veure un recull fotogràfic amb el qual descobrirem la història de les adoberies de Vic i el procés de treball de la pell, farem un breu recorregut comentat per conèixer l’origen del nostre Museu i fixar-nos en la gran riquesa artística dels objectes que hi conservem.

Dissabtes i diumenges de juliol i agost, a les 12h. Activitat gratuïta amb l’entrada al museu. 

Exposició temporal – Història de les mans

Diàleg entre obres d’artistes contemporanis i obres de la col·lecció del MNAC. La comissària, Alexandra Laudo, articula el diàleg en nou àmbits temàtics i proposa una selecció de vint-i-cinc obres dels artistes contemporanis, així com també obres anònimes dels segles XIII, XV, XVI i XVIII i monedes del segle XX. Més informació.

L’exposició es podrà visitar al nostre museu fins al 27 d’agost.

Finalment, si sou un grup podeu escollir l’activitat que més se us adapti. Feu una ullada al següent enllaç per triar la vostra visita guiada al museu. D’altra banda, si el que voleu és conèixer a fons l’exposició temporal, també podeu encarregar una visita guiada des d’aquest enllaç.

Bon estiu!